Denní menu | 9.–13. 6. 2025
STŘEDA : Česnekový krém s krutóny
1. Vepřové medailonky z panenky s pepřovou omáčkou, dušená rýže – 195 Kč
2. Pirohy plněné brynzou a pažitkou – 195 Kč
(tradiční slovenské taštičky s brynzou a pažitkou, podávané s rozpuštěným máslem, zakysanou smetanou a čerstvou pažitkou) Alergeny: 1, 3, 7
3. Pizza Bella (30 cm) – 195 Kč
(smetanový základ, mozzarella, kuřecí maso, kukuřice, brokolice, červená cibule)
ČTVRTEK : Brokolicový krém s krutóny Alergeny: 1, 7
1. Kuřecí steak Caprese, pečené brambory – 195 Kč
(zapečený kuřecí steak s rajčaty, mozzarellou a bazalkovým pestem) Alergeny: 7, 8
2. Enchilada s mletým hovězím masem a rajčatovou salsou – 195 Kč
(zapečená pšeničná tortilla plněná pikantním hovězím, sýrem, cheddarem a rajčatovou salsou roja)
3. Pizza Tonno (30 cm) – 195 Kč
(tomatová omáčka, mozzarella, tuňák, cibule, zelené olivy) Alergeny: 1, 4, 7
PÁTEK : Kuřecí vývar
1. Špagety alla Bolognese – 195 Kč
(boloňská omáčka z mletého hovězího a vepřového masa, pomalu tažená v rajčatech s bylinkami, hobliny parmazánu) Alergeny: 1, 3, 7, 9
2. Kuřecí club sendvič, mix salátů, hranolky – 195 Kč
(toustový chléb, anglická slanina, kuřecí prso, majonéza, salát, rajče, okurka)Alergeny: 1, 3, 7, 9, 10
3. Pizza Normandia (30 cm) – 195 Kč
(tomatová omáčka, mozzarella, camembert, prosciutto, červená cibule) Alergeny: 1, 7